subota, 19. ožujka 2011.

Vazelin

Jeste li se ikada pitale cemu sluzi vazelin? Ima li ikakve koristi za nas sminkerice? Itekako ima! Pogledajte na koje ga nacine mozete koristiti!
Vazelin moze sluziti i kao krema za tijelo. Odlican je za suhu i ispucalu kozu. U svakom slucaju, pazite da ne pretjerate!
Kažu da je Marylin Monroe jako voljela ovaj trik – nanijela bi tanki sloj vazelina na lice i tako dobivala sjajan, njegovan izgled, a koža se uvijek činila besprijekorno i predivno. Zasto ne isprobate i vi?
Moze posluziti i kao odlican balzam za usne! Njeguje usne, a ja ga osobno nanesem navecer na usne, ujutro budu savrseno meke!
Prije spavanja ga takodjer stavim na trepavice, mozete ga nanijeti i prije stavljanja maskare, trepavice ce vam izgledati sjajnije. Mozete ga staviti i umjesto maskare, budite sigurni da ce vam doci do izrazaja!
Ako ste sam svoj majstor i bojite kosu kod kuce, utrljajte vazelin uz rubove i tako cete sprijeciti mrlje na kozi, koje nazalost, danima ne silaze dolje!
Ukoliko nemate sredstvo za skidanje sminke, upotrijebite vazelin, vjerujte da napravi istu stvar kao i bilo koji odstranjivac sminke!
Mozete ga nabaviti u Bipi, DM-u i u ljekarnama, a nije skup, ja sam ga kupila u dm-u i platila 10-tak kuna.
I da, naravno, opet sam se sminkala! :)

Kad konacno sredim fotic, napravim tutorijal u slikama! ;)
Ana

4 komentara:

  1. probat ću vazelin,nisam nikad razmišljala da bi mogao biti tako dobar,uvijek sam se grozila pramsnih krema :),al ako je tako njegujuć vrijedi pokušat.E da super za kistove iz avona,al ti je dragi baš tvrda glava zašto se toliko boji ebay-a?
    lijepo ti napreduje blog,sve pohvale :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala, hvala! :)
    E sto se tice Avona, Ebaya i svih tih silnih kistova... :)
    Muz mi je rekao da otkazem to iz Avona, da ce mi naruciti preko Ebaya ali samo ako moze dobiti tu Paypal karticu. :) Vec sam si nasla idealne kistove! :) Ma sve sam napisala na forumu, na temu ebay, pa si procitaj, da ne ponavljam sad tu..

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja nikad nisam imala prilike isprobati vazelin, a čula sam da je to super stvar. Što se tiče kistova s Ebaya i kistića može se naći svašta finog, ali MAC kistovlje je obično lažnjak tamo. Čestitam ti na blogu i pratim te i dalje :) Navrati kod mene na giveaway, i naći će se i poneki zanimljiv post nadam se :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala! :)
    Navracam ja cesto na tvoj post, pratim te! ;)
    Vazelin je stvarno super stvar, ne mogu vise bez njega! Probaj, odlicna je stvar! :)

    OdgovoriIzbriši